Afspraak

Jij bent uniek. Niemand is namelijk hetzelfde als jij bent. Daarom start ik altijd met een persoonlijk intakegesprek. Om tijd  te besparen mail ik je een intake formulier dat je rustig thuis  kunt invullen.  Je mailt het intake formulier na ondertekening daarna terug. Zo werken we efficiënt en krijg je alle aandacht die nodig is.

Door deze handelswijze kun je vaak al binnen een á twee weken terecht en spaar je de kosten van een extra sessie uit. Het intakegesprek vindt plaats in mijn praktijk in het bedrijvencentrum te Roosendaal, Kroevenlaan 31 (wit gebouw met geel kunstwerk).

Tijdens het intakegesprek beoordelen we samen of het zin heeft om het hypnotherapie traject ingaan. We bespreken de manier van werken en laten dan een 1e sessie daarop volgen. Hypnotherapie is geen medische behandeling en wordt niet door de ziektekostenverzekeringen vergoed. Het eigen risico wordt daardoor niet aangesproken.

Avonduren

Sessies zijn ook in de avonduren mogelijk, zodat je deze na je werk kunt plannen. Zo hoef je geen verlof te regelen.

Tarieven

Tijdens het intakegesprek zal er een inschatting gemaakt worden hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn. Dit is afhankelijk van het issue. Uiteraard is dit afhankelijk van de mate van openheid en bereidheid om de benodigde hypnose-diepte te bereiken.

Jij bent vrij om te beslissen. Beslis jij, ná het intakegesprek, om toch géén sessie hypnotherapie te willen doen om wat voor reden dan ook, dan wordt voor het intakegesprek een bedrag van € 50,- in rekening gebracht.

Wordt het intakegesprek wel direct gevolgd met een sessie hypnotherapie, dan is het intakegesprek gratis en betaal je enkel de sessie hypnotherapie.

  • Intakegesprek: €50,-  ( GRATIS bij deelname 1e sessie)*
  • Sessie hypnotherapie: €160,–  per sessie van (1,5 uur – 2 uur)*

*Prijzen zijn inclusief BTW.

Afzeggen of verzetten van een sessie

Afspraken dienen 24 uur van tevoren afgezegd te worden: dit is kosteloos. Indien dit niet gebeurt zal het tarief van een sessie in rekening gebracht worden. De sessies dienen  per pin of contant betaald te worden.

Bel voor een afspraak +31 (0)636164395 of mail hypnose@pierreverbraak.nl