Stoppen met Roken

Pierre Verbraak helpt jou bij het stoppen met roken.  Door de recent ontwikkelde speciale hypnose scripts in combinatie met NLP coaching helpt Pierre Verbraak jou met stoppen. De nieuwste ontwikkelingen voor stoppen met roken zijn verwerkt en samengevoegd in zijn Hypnotherapie. Pierre Verbraak is de “Stoppen met Roken”- specialist in Roosendaal en omgeving.

Jouw wilskracht, die veel groter is dan je ooit gedacht hebt, in combinatie met de gevolgde sessies geeft jou de noodzakelijke ruggesteun op moeilijke momenten. 

Ook JIJ kunt Stoppen met Roken. Jij bent namelijk je eigen Stoppen met Roken specialist. Samen met Hypnotherapeut Pierre Verbraak doorbreek jij je oude gewoonten.

Begin maar eens met jezelf  af te vragen wat roken je brengt. WAAROM je zou willen stoppen met roken. Benoem de voordelen van stoppen met roken. Stel jezelf  voor als rookvrij persoon. Vraag je af,  als je bent gestopt, hoe jij je zult gedragen in bepaalde rooksituaties zonder te roken. Zie jezelf als rookvrij persoon in verschillende omgevingen en ben trots op jezelf dat jij gestopt bent. Krachtig, onafhankelijk en afgerekend met het verleden. Maak een keus. Stoppen of doorgaan.

Rookvrij

Gun jezelf een rookvrij bestaan. Misschien heb je het gevoel dat jou dit niet gaat lukken omdat je het al vaak geprobeerd hebt. Stoppen met roken is zo moeilijk omdat de redenen waarom je ooit bent gaan roken, je allang niet meer duidelijk voor de geest staat. Misschien rook je al zo lang dat je je eigenlijk nooit meer afvraagt waarom je rookt.

Misschien denk je dat stoppen met roken niet voor jou is weggelegd. Dat is niet waar, maar je moet er wel wat voor doen. Voor niks gaat de zon op. Zeker de eerste week na de start van je eerste sessie kun je het best lastig hebben.  Ga ervan uit dat de mate waarin je het lastig hebt persoons afhankelijk is. Laat je daarom  via hypnotherapie van Pierre Verbraak in dit procesen begeleiden en ontdek de kracht in jezelf. 

Stoppen met roken doe je voor jezelf en voor niemand anders. De wil om te stoppen ligt bij jou.  Wil jij écht stoppen met roken kun je met gemak minimaal 7  motieven opnoemen WAAROM jij wilt stoppen met roken. Vul dit maar eens in voor jezelf en tel het aantal voordelen maar eens op. Roken is verleden tijd als jij dat wilt.

Kun je met gemak 7 motieven noemen? Wil jij écht stoppen met roken én ben je bereid er voor te gaan, dan help ik je met behulp van de modernste hypnosetechnieken. Hypnose is een doeltreffende en relaxte manier om van het roken af te komen. Zo sta je er niet alleen voor tijdens moeilijke momenten, maar heb je hulp van de aangeleerde technieken. Je zult verbaast staan van jezelf.

Stoppen met Roken-specialist

Stoppen doe je dus in de 1e plaats voor jezelf maar is wel zo prettig voor anderen. En…..je helpt daarbij mensen in je omgeving. Jij laat zien dat je de kracht en durf hebt om te stoppen met roken met behulp van hypnose. 

Wacht niet te lang. De sessies verdienen zichzelf gemakkelijk terug als je stopt met roken. Maak een afspraak met Pierre Verbraak, de Stoppen met Roken-specialist te Roosendaal.

Mijn specialisatie in de Hypnotherapie is mensen te begeleiden bij STOPPEN met ROKEN.

Andere sessies in mijn praktijk:

  • Stoppen met slechte eetgewoontes (snoep/chips/nootjes/drop e.d)
  • Faalangst bestrijden
  • Afvallen met hypnose
  • (rij)Examen/podiumangst wegnemen
  • Stoppen met nagelbijten
  • Vergroten zelfvertrouwen
  • Andere specifieke en bijzondere toepassingen