Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_1811-1-150x150.jpg
Regressie = terug in de tijd

Tijdens hypnose  kan het voorkomen dat je terug in de tijd gaat en je het verleden herbeleeft. Regressie is een bijzonder fenomeen.

Bij regressietherapie komen verborgen herinneringen en verdrongen traumatische ervaringen eenvoudig naar boven. Hierdoor kan bepaalt gedrag te verklaren zijn. Spoor de oorzaak van ingesleten patronen en negatieve reacties op. Inzicht in je ontstane patronen en gedrag geeft je uitzicht op verandering naar  voor jou gewenst gedrag.  

Rationeel heb je misschien best goed inzicht in jezelf. Regressie kan een heel nieuwe ervaring voor je zijn.   In het verleden liggen namelijk veel oorzaken en oplossingen verscholen. Jouw regressie is van jou en niemand anders.

In regressie beleef jij het verleden alsof je in die tijd leeft. Er kan veel duidelijk gemaakt worden met regressie. Regressietherapie gaat ervan uit dat de mens zelfhelend vermogen bezit. Door inzicht te krijgen in de regressie ervaringen, die je allang vergeten bent of nooit hebt geweten, wordt je bewust van je (onbewuste) gedragingen en lichamelijke reacties die daaruit voortkomen.

Regressietherapie is een doeltreffende methode.   Regressietherapie is contact maken met het verleden waarbij de oorsprong van de issues aangekeken en helend verwerkt kunnen worden zodat een voor jou geschikte oplossing van de issues in het heden bewust kan plaatsvinden. Het kan dat je situaties uit vorige levens ervaart hoe bizar dit voor jou ook klinkt.  Laat je begeleiden door hypnotherapeut Pierre Verbraak te Roosendaal.

Bel 06-36164395 of mail naar hypnose@pierreverbraak.nl