Ontdek Hypnotherapie Roosendaal

Je denkt aan Roosendaal en ziet een plaatje van Sevilla. Dit werkt een fractie van een seconde verwarrend en je brein is even de weg kwijt. Roosendaal? Dit is toch een foto van Sevilla? Dat is precies wat er gebeurt bij hypnose. Door verwarring, schrikken of sterke focus kan de kritische factor omzeild worden waardoor de weg naar het onderbewustzijn geopend wordt.

Er is moed nodig om onbekende wegen in te slaan zodat jij nieuwe deuren kunt openen.  Vaak wordt gezegd: Als we het niet kunnen zien of verklaren dan is hét er niet.  Dit is achterhaald.  Onderzoekers zijn dagelijks op zoek naar nieuwe ontdekkingen.  Zelfs de (medische)wetenschap weet lang niet alles en geeft steeds meer ruimte aan hypnotherapie. Goed dat jij hypnotherapie ontdekt.

Hypnotherapeut

Een hypnotherapeut maakt gebruikt van hypnose zodat zijn cliënt sneller geholpen wordt. De resultaten vanuit de hypnotherapie worden  steeds vaker wetenschappelijk onderbouwd. Acceptatie van hypnotherapie komt meer en meer op gang doordat er mooie resultaten geboekt worden. Is hypnotherapie altijd wetenschappelijk te verklaren? NEE, maar het resultaat telt. Net als bij het placebo effect weet men niet hoe het kan dat mensen zich beter gaan voelen terwijl ze een niet werkend medicijn krijgen toegediend.. Als het helpt, dan helpt het. Ook al zijn er vaak vele andere trajecten aan hypnotherapie vooraf gegaan.

Resultaten

Resultaten met hypnotherapie worden verbazend snel geboekt. De uitvoering van de hypnose is afhankelijk van de soort klacht en de cliënt. Sommige mensen kunnen heel snel en diep in hypnose. Zij durven vertrouwen te geven aan de hypnotherapeut en kunnen vaak makkelijk visualiseren. Zij hebben de moed om iets nieuws aan te gaan, zijn gemotiveerd en hebben vertrouwen in het slagen van de therapie.

Bij anderen gaat het langzamer en duurt het wat langer voor ze in hypnose gaan. Een extra sessie kan daarbij helpen om het proces te versnellen. Het merendeel van de mensen kan in hypnose. Helpt hypnose altijd? Nee. Hypnose is een middel om aan problemen te werken. Hypnose is geen medicijn of medische handeling die alles kan oplossen.

Slaap!

Hypnose is niet hetzelfde als in slaap vallen. Als een hypnotherapeut het woord “slaap” gebruikt, bedoelt hij daarmee dat de cliënt zich helemaal mag ontspannen. Je slaapt niet, want anders zou je de suggesties die de hypnotherapeut geeft niet kunnen opvolgen.

Na de eerste keer in hypnose, ga je de volgende keren gemakkelijker en steeds sneller en daarom dieper in hypnose. Het onbekende is dan namelijk verdwenen. Hoe vrijer jij daadwerkelijk bent om hypnose toe te laten, des te betere resultaten bereik je. Mensen die niet in hypnose willen, gáán ook niet in hypnose. Niemand kan gedwongen worden. Het is geen toneelhypnose.

Toneelhypnose

Bij toneelhypnose lijkt dit anders. Toch is dat niet zo. Toneelhypnose bestaat doordat mensen zichzelf vrijwillig opgegeven en zij héél graag aan de act willen meewerken. Let maar eens op.  Bij een show stuurt de hypnotiseur de mensen die niet voldoende écht willen van het toneel om vervolgens met een klein groepje “echte willers” die avond of middag aan de slag te gaan voor de entertainment.

hypnotherapeut

Een hypnotherapeut helpt o.a. om de spanning in het lichaam te verminderen, pijn dragelijker te maken, angsten weg te nemen en ongewenste gewoontes te veranderen zoals  stoppen met roken.

Onderga de ervaring bij Pierre Verbraak,  in zijn hypnotherapie praktijk in Roosendaal. Sta jezelf toe nieuwe wegen te ontdekken. Stel al je vragen. Laat deze kans niet verloren gaan.

Bel of mail voor een intakegesprek.

Mail: Hypnose@Pierreverbraak.nl of bel: 06-36164395

Hypnotherapie te Roosendaal  is gevestigd in het bedrijvencentrum aan de Kroevenlaan 31 te Roosendaal

Omgeving

Hypnotherapie Roosendaal is tevens goed bereikbaar voor de plaatsen Bergen op Zoom, Willemstad, Etten-Leur, Moerdijk, Nispen, Rucphen, St. Willebrord, Zundert, Essen(België), Kalmthout (België), Kapelle (België), Stabroek (België), Heerle, Bergen op Zoom, Halsteren, Fijnaart, Standdaardbuiten, Tholen, Hoogerheide, Woensdrecht Putte, Steenbergen, Kladde, Oudenbosch, Bosschenhoofd, Swingelspaan, Achtmaal, Bavel, Chaam, Galder, Dongen, Den Hout, Hoeven, Hulten, Klundert, Lage Zwaluwe, Langeweg, Made, Noordhoek Drimmelen, Rijen, Rijsbergen, Schijf, Prinsenbeek.